zondag 16 juni 2013

Insectenhotel

Remi, Leonard, Khanpasha, Sita en Ryan staken de handen uit de mouwen bij het bouwen van insectenhotels. De handige Harrys werden bijgestaan door Gregory Bekaert (papa van Luca, Mattijs en Tristan) praktijkleerkracht aan het VTI te menen (1000 x dank ). De hotelletjes werden boven de groene regenton gehangen waar eerder bloemen werden aangeplant. Hopen maar dat volgend voorjaar de solitaire bijtjes hun intrek nemen in een van onze luxehotels.Bijtjes, jullie zijn.........
 bijzzzzzzzzzzzzzonder welkom!!























Vergroening van onze school.

Enkele groene vingers uit het tweede leerjaar mochten de school wat vergroenen. Dit deden ze door in het deksel van onze groene waterton enkele bloemen aan te planten. Nu elke dag kijken of ze al wat gegroeid zijn en of ze geen dorst hebben. Wil je de aanplanting met eigen ogen eens zien? rep je dan naar speelplaats 1-2-3 !!











Inhuldiging MOS-logo

Jarenlange MOS-inspanningen van leerlingen en leerkrachten werden beloond met een grote receptie en bekroond met 3 logo's. Na het woordje van de burgemeester en de directeur werden de logo's onthuld. Er werd in het teken van milieu nog een ludiek toneel gebracht waarna dan de receptie officieel werd geopend. Een (h)eerlijk fruitsapje met een lekker chipje mochten daarop niet ontbreken. Een grote dankt ook aan alle ouders, mensen van de milieu - en groendienst, schoolpersoneel en MOS-begeleiding vanuit de provincie voor de hulp , ondersteurning , raad en daad bij de vele voorbije MOS-activiteiten. Dankzij jullie mogen we ons nu ook officieel een 'MOS-school' noemen.